Hoe werkt het?

Hier vind je een korte beschrijving van de verschillende stappen van het Coach the Future traject.

1

Aanmelden

Via de aanmeldpagina meld je je aan. Je geeft je naam op en je mailadres of telefoonnummer en we nemen contact met je op. Of je belt meteen zelf met ons!

2

Telefonisch startgesprek

We bellen je om je vraag te bespreken, informatie te geven over Coach the Future en om een coach te kiezen.

3

Kennismakingsgesprek met coach

Om te kijken of er een goede match is volgt een kennismakingsgesprek met de coach van je keuze.

Als het klikt gaan jullie van start. Je betaalt dan € 50 aan Coach the Future; dit geld gaat naar het onderhoud van de site en social media-activiteiten. De coaches werken geheel belangeloos.

4

Start coaching sessies

Jullie spreken een aantal sessies af en gaan van start. Meestal zijn 3-5 sessies voldoende. De frequentie spreken jullie samen af. De sessies zijn op het kantoor/thuisadres van de coach.

5

Vrijwilligerswerk / tegenpresentatie

Coach the Future werkt volgens het principe van ‘pay it forward’. Dus jij ontvangt ondersteuning en op jouw beurt help jij ook iemand. Je kunt het vrijwilligerswerk zelf uitkiezen, je kunt daarbij gebruik maken van onze partner NL Cares. Je doet evenveel uren vrijwilligerswerk als de uren coaching die je hebt ontvangen.

6

Afronding

In de laatste sessie evalueer je met de coach het traject. We vragen je ook om ons een foto te sturen van je vrijwilligerswerk. Die publiceren we dan op deze site. Je hoeft er zelf niet op te staan en ook je naam wordt niet vermeld.