Jouw vraag

Je bent tussen de 27 en 37 en je hebt een vraag op het gebied van werk, loopbaan, of je kwaliteiten. Dan kun je terecht bij Coach the Future.

Jouw vraag

Je bent tussen de 27 en 37 en je hebt een vraag op het gebied van werk, loopbaan, of je kwaliteiten. Dan kun je terecht bij Coach the Future.

Voorbeelden van coachingsvragen

Een paar voorbeelden van vragen die we in de afgelopen jaren kregen:

Anouk heeft net haar droombaan gekregen. Ze heeft alleen weinig ervaring met management. Hoe moet ze omgaan met al die tegengestelde belangen?

Britta maakt kans op een post-doc plek bij haar favoriete vakgroep. Toch twijfelt ze: wil ze wel werken in het competitieve klimaat van de universiteit?

Job heeft veel talenten. Hij zit voor zijn gevoel vast in een baan waar hij zijn passie niet kwijt kan. Het betaalt wel goed. Moet hij weggaan?

Ben je geïnteresseerd?

Heb jij ook een vraag waar je hulp van een professionele topcoach bij kan gebruiken?
Neem dan contact met ons op of meld je direct aan.

Testimonials

Coach the Future heeft mij geholpen te onderzoeken wat de mogelijkheden kunnen zijn voor een vervolgstap in mijn carrière. Middels vraag en antwoord, door een aantal gedachteoefeningen en huiswerkopdrachten verbreedde en verdiepte ik mijn zelfkennis. Vervolgens kon ik verbanden leggen tussen deze zelfkennis en mogelijke banen. We zoomden in op een beperkt aantal mogelijkheden wat mijn keuzeproces ten goede kwam. Mede dankzij deze gesprekken en oefeningen ben ik beland bij een werkgever waar ik het ontzettend naar mijn zin heb.

Voor een startup is het heel waardevol om een coach te hebben. Voor een goede samenwerking tussen initiatiefnemers is het belangrijk om inzicht te krijgen in de verschillen in karakter en werkstijlen om zo een goede weg te vinden in de samenwerking. Coach the Future heeft daarbij heel erg geholpen en de basis gelegd en inzichten gegeven in wat nodig is om een bedrijf met succes op te bouwen. Een aanrader voor iedereen die samen een bedrijf is begonnen.

Wanneer je als eerste directeur begint bij een organisatie in de kunstensector die al achttien jaar bestaat, kom je heel wat uitdagingen tegen. Voor alle betrokken; teamleden, bestuur en mijzelf is het zoeken naar een nieuwe balans. Oude manieren van werken en uiteenlopende verwachtingen over de toekomst zijn aan de orde van de dag. Om verschillende vraagstukken het hoofd te bieden heb ik Coach the Future benaderd om mij te adviseren en te coachen. Hun persoonlijke aanpak en jarenlange ervaringen met groepen en individuen zijn van grote waarde voor mij als jonge directeur.

Coach the Future heeft mij geholpen met bewuste keuzes te maken in mijn loopbaan. Tijdens mijn opleiding Geneeskunde had ik gekozen voor een medische specialisatie waarin ik het niet naar mijn zin had. Nu ben ik bezig met de specialisatie Huisartsgeneeskunde. Met hulp van Coach the Future heb ik deze keuze op een professionele manier en met volle overtuiging kunnen maken. Een proces waar ik met veel plezier op terugkijk en waardoor ik mezelf beter heb leren kennen.