BEHEER – REVIEWS

1 - 4 van 4 getoond

NaamIntro (kort)Review
Mees

Coach the Future heeft mij geholpen te onderzoeken wat de mogelijkheden kunnen zijn voor een vervolgstap in mijn carrière.

Coach the Future heeft mij geholpen te onderzoeken wat de mogelijkheden kunnen zijn voor een vervolgstap in mijn carrière. Middels vraag en antwoord, door een aantal gedachteoefeningen en huiswerkopdrachten verbreedde en verdiepte ik mijn zelfkennis. Vervolgens kon ik verbanden leggen tussen deze zelfkennis en mogelijke banen. We zoomden in op een beperkt aantal mogelijkheden wat mijn keuzeproces ten goede kwam. Mede dankzij deze gesprekken en oefeningen ben ik beland bij een werkgever waar ik het ontzettend naar mijn zin heb.

Freija

Voor een startup is het heel waardevol om een coach te hebben. Een aanrader voor iedereen die samen een bedrijf is begonnen.

Voor een startup is het heel waardevol om een coach te hebben. Voor een goede samenwerking tussen initiatiefnemers is het belangrijk om inzicht te krijgen in de verschillen in karakter en werkstijlen om zo een goede weg te vinden in de samenwerking. Coach the Future heeft daarbij heel erg geholpen en de basis gelegd en inzichten gegeven in wat nodig is om een bedrijf met succes op te bouwen. Een aanrader voor iedereen die samen een bedrijf is begonnen.

Fleur

Hun persoonlijke aanpak en jarenlange ervaringen met groepen en individuen zijn van grote waarde voor mij als jonge directeur.

Wanneer je als eerste directeur begint bij een organisatie in de kunstensector die al achttien jaar bestaat, kom je heel wat uitdagingen tegen. Voor alle betrokken; teamleden, bestuur en mijzelf is het zoeken naar een nieuwe balans. Oude manieren van werken en uiteenlopende verwachtingen over de toekomst zijn aan de orde van de dag. Om verschillende vraagstukken het hoofd te bieden heb ik Coach the Future benaderd om mij te adviseren en te coachen. Hun persoonlijke aanpak en jarenlange ervaringen met groepen en individuen zijn van grote waarde voor mij als jonge directeur.

Marijke

Coach the Future heeft mij geholpen met bewuste keuzes te maken in mijn loopbaan.

Coach the Future heeft mij geholpen met bewuste keuzes te maken in mijn loopbaan. Tijdens mijn opleiding Geneeskunde had ik gekozen voor een medische specialisatie waarin ik het niet naar mijn zin had. Nu ben ik bezig met de specialisatie Huisartsgeneeskunde. Met hulp van Coach the Future heb ik deze keuze op een professionele manier en met volle overtuiging kunnen maken. Een proces waar ik met veel plezier op terugkijk en waardoor ik mezelf beter heb leren kennen.

NaamIntro (kort)Review